Wij zijn Backbone visuals and concepts, visualisers. Wij geven vorm aan ideeën en vertellen uw verhaal niet in woorden maar in beelden die tot de verbeelding spreken.

Wij voorzien de vastgoedmarkt en bedrijven van visualisaties voor reclamedoeleinden als bouwborden, verkoopbrochures en online promotie. Daarnaast geven wij advies over ontwerpvraagstukken. Wij denken graag met u mee over het opfrissen van uw woning, zowel in- als exterieur, uiteraard ondersteund door onze visuals.

Op grafisch gebied verzorgen wij uw nieuwe huisstijl, marketing- of reclamecampagne. Wij leveren high-end productpresentaties die toegepast kunnen worden in brochures, flyers of online, zodat uw product of dienst het stralende middelpunt is!

Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige softwarepakketten als Archicad, Cinema 4D, Vray en Photoshop. De mogelijkheden die hierin geboden worden zijn eindeloos. Deze software zien wij niet als middel, maar als gereedschap. Een gereedschap dat zich blijft evolueren. Net als wij. Want onze ambitie is en blijft de hoogst mogelijk haalbare kwaliteit te leveren.

Afhankelijk van het project opereren wij zelfstandig of met een samengesteld team. Een team van (jonge) professionals met ieder zijn eigen discipline. Door de bundeling van deze krachten zijn wij uitermate breed georiënteerd en flexibel.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!


Logo Backbone

ruggengraat zelfst.naamw. [m./v.]

ruggen|graat uitspraak: [ˈrʏxə(n)xrat]

ruggengraat tonen: laten merken dat je karakter hebt